Képzések és konzultációk

Magánemberként és szakemberként egyaránt fontosnak tartom az őszinteséget és a hitelességet, ezért itt is szeretném kiemelni: véleményem szerint nincs olyan képzés, előadás vagy tréning, ahol minden kérdésére választ kap a résztvevő. Ezért én nem is ígérek ilyet.
Amit viszont garantálunk az az, hogy a széleskörű tapasztalataink alapján mindent megteszünk, hogy a lehető legalaposabban adjuk át az adott területeket érintő, szükséges ismereteket.
Törekszünk arra, hogy ne maradjon homályos folt és később, ha a gyakorlatban szembekerül valaki egy általunk már felvázolt problémás témakörrel, képes legyen felmérni a helyzetet és a megfelelően megalapozott döntést meghozni.
A képzések során feltett kérdésekkel a következő előadásunkon elmondottakat bővítjük, így elmondhatjuk, hogy a résztvevőkkel „együtt írjuk” minden előadás tartalmát, így igazi csapatmunka folyik. 

INGATLANKIADÁS, INGATLAN BÉRBEADÁS

Képzés vagy konzultáció?

A képzéseinken való részvételt azok számára javasoljuk, akik átfogó képet szeretnének kapni a rövid-, illetve hosszútávú lakáskiadással kapcsolatban. Az „átfogó kép” A-tól Z-ig értendő mind az adózás, mind a marketing, mind pedig a jogi területre vonatkozóan. Előadásainkon minden szóba kerül, ami tapasztalataink szerint felmerül e tevékenységek folytatása során. A feltett kérdésekre is választ adunk, mivel célunk az, hogy minden résztvevő megkapja a teljes háttér-tudást ahhoz, hogy hogyan kell nem csak legálisan, hanem a jogszabályoknak megfelelően és nem utolsó sorban nyereségesen végezni ezeket a tevékenységeket.
Képzéseink keretében a rövidtávú lakáskiadáshoz kapcsolódóan lehetőséget biztosítunk gyakorlati tréningen való részvételre is, ahol együtt töltjük ki a bevallásokat, bejelentőket, adatszolgáltatásokat, számlákat, illetve megmutatjuk, hogyan kell beállítani az internetes hirdetéseket ahhoz, hogy a legkevesebb jutalékot kelljen fizetni a szolgáltatónak, hogy figyelemfelhívó legyen a hirdetésünk, stb.

Az előadás és gyakorlati tréning mellett lehetőség van személyes konzultációra is. Ezt általában azoknak javasoljuk, akiknek nincs ideje részt venni a több órás képzéseinken, vagy nagyon speciális kérdéskört kell érinteni, illetve akinek kizárólag arra van igénye, hogy csak rá koncentráljuk. Ez a szolgáltatás nem csak személyes találkozással, hanem legyőzve a tér-idő korlátait, skype-on keresztül, on-line is elérhető, egyeztetést követően.

 

KÉPZÉSEK ÉS KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG EGYÉB ADÓZÁSI TERÜLETEN

A fent ismertetett témakörhöz nem tartozó adózási területeken is folyamatos lehetőség van privát konzultációra, illetve igény esetén kiscsoportos tréningekre, valamint nagy létszámú előadásokra is.
Amennyiben ezt a szolgáltatást szeretné igénybe venni, kérjük, jelezze elérhetőségeink bármelyikén!