Adóbevallás készítés

A magánszemélyeknek minden év május 20-ig kell teljesíteniük az előző évre vonatkozó személyi jövedelemadó bevallásukat!
A bevallás elkészítését rövid határidőn belül vállaljuk, de szükség esetén akár perceken belül, soron kívül is megoldjuk már 20 ezer Ft/db-tól! Elmaradt bevallásokat, a határidő lejárta után is elkészítjük! Keressen bizalommal!

Nem csak magánszemélyeknek, hanem vállalkozóknak, cégeknek és szervezeteknek is vállalunk bevallás-készítést rövid határidővel, nagy szakmai tapasztalattal minden adónemben, egész évben!

 

Könyvelés

Könyvelési tapasztalatunk széles körű. Számos gazdálkodó és egyéb szervezet könyvelésében van tapasztalatunk: kft-k, bt-k, egyéni vállalkozók, ügyvédi irodák és adószámos magánszemélyek körében egyaránt. Könyvviteli szolgáltatásunk – a többi szolgáltatásunkhoz hasonlóan – magas színvonalú, minden esetben felelősségteljes. A könyvelés során minden részletre kiterjedően vizsgáljuk ügyfeleink iratanyagát. A bizonylatok ellenőrzése során esetlegesen felmerülő hibákról tájékoztatjuk és annak kijavításának módjára is javaslatot teszünk. A minőségi munkához hozzá tartozik, hogy átvett cégek esetében NEM az előző könyvelőtől átvett iratanyag alapján dolgozunk, hanem saját szakmai véleményünk alapján ítéljük meg az egyes gazdasági események kimutatását, mely tapasztalataink alapján nagy mértékben eltérhet a korábbi gyakorlattól. Elektronikus kapcsolattartás miatt pedig nincs szükség személyesen találkozni minden hónapban, mert mindent tudunk on-line intézni.

Jelenlegi könyvelési díjaink:

- rövidtávú ingatlankiadással foglalkozó adószámos magánszemélyek: lakásonként nettó 40 ezer Ft/hó-tól (mely mindenkinél egyedi elbírálás alá esik, függ a szobák számától, könyvelés módjától és az áfától is)

- hosszútávú ingatlankiadással foglalkozó magánszemélyek: lakásonként nettó 20 ezer Ft/hó-tól

- katás, áfa mentes egyéni vállalkozók: nettó 20 ezer Ft/hó-tól - katás, áfás egyéni vállalkozók: nettó 30 ezer Ft/hó-tól

- átalányadós, áfa mentes egyéni vállalkozók: nettó 30 ezer Ft/hó-tól (+ nettó 6 ezer Ft/fo bérszámfejtési díj)

- átalányadós, áfás egyéni vállalkozók: nettó 40 ezer Ft/hó-tól (+ nettó 6 ezer Ft/fo bérszámfejtési díj)

- cégek (társasági adó, kisvállalati adó): nettó 50 ezer Ft/hó-tól (+ nettó 6 ezer Ft/fo a bérszámfejtési díj)

Könyvelési díjunkat a munkamennyiség függvényében alakítjuk. A fenti adatok tájékoztató jellegűek és minden egyes ügyfélnél egyedi elbírálást követő árajánlatot adunk!

 

Bérszámfejtés, TB ügyintézés

A bérszámfejtési és TB ügyintézési területen szerzett nagyfokú és sokrétű szakmai ismerettel ügyfeleink számára magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani. Munkaviszonyos, tagi jogviszonyos, megbízásos, egyszerűsített foglalkoztatás kereteiben foglalkoztatott, több műszakos és munkaidő keretben foglalkoztatottak számfejtését is végezzük. TB ügyintézés során táppénz, baleseti táppénz, gyermekápolási táppénz, gyermekágyi segély, gyed, gyes igénybevételéhez is segítségét nyújtunk.

Az ügyfelek által kötelezően használt, vagy tevékenységüket megkönnyítő nyomtatványok és nyilvántartások létrehozásában is segítséget nyújtunk.

Jelenlegi bérszámfejtési és TB ügyintézési díjaink:

- bérszámfejtési díjaink 6.000 Ft/fő-től érhetők el, egyedi megállapodás alapján.

Ezt a tevékenységet vállaljuk akár anélkül is, hogy ügyfelünk könyvviteli vagy más szolgáltatásunkat igénybe venné.

Ezt a szolgáltatást az ország egyik legjobban elismert szakembere végzi ügyfeleinknek.

 

 

Adótanácsadás

Könyvelési és/vagy bérszámfejtésre, TB ügyintézésre szerződött ügyfeleink számára folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítunk bizonyos keretek között a havi szolgáltatási díjunk keretei között.
Ez a szolgáltatás előre egyeztetett időpontban érhető el jelenleg telefonos konzultáció keretében.
Óradíjunk: 40.000 Ft/megkezdett óra.

Amennyiben a konzultáció nem haladja meg a 30 percet, úgy nettó 28.000 Ft a fizetendő óradíj.

Sok esetben komplex tanácsadásra van szükség, mert a kérdések, megoldandó problémák érintik a tb, bérügyi területet, adózást, könyvelést és esetleg adóoptimalizálásra is szükség lehet. Ennek okán lehetőség van TB és bérügyi szakemberrel (Szörényi Marianna), valamint adószakértővel történő együttes konzultációra is.

Ez a szolgáltatás előre egyeztetett időpontban érhető el jelenleg telefonos konzultáció keretében.

A két szakértővel történő szakmai konzultáció óradíja nettó 70.000 Ft/megkezdett óra.

Amennyiben a konzultáció nem haladja meg a 30 percet, úgy a két szakértőnek együttesen nettó 45.000 Ft a fizetendő óradíj.

 

Adótervezés

E szolgáltatással szakmai segítséget nyújtunk ügyfeleink jövőbeli terveinek kialakításában. Segítünk az általuk elérendő cél megvalósításában a tárgyévet követő évekre vonatkozó, általa tervezett bevételek és kiadások adóvonzatának kiszámításában, a tevékenység hatékonyságának növelésében. Fontos, hogy előre ismerjük céljainkat, mert ez által lehet megfelelő vállalkozási és adózási formát választani. Emiatt már a tevékenység megkezdése előtt érdemes konzultálni.

E szolgáltatás díjait külön megállapodás alapján számítjuk.

 

Adóoptimalizálás

Könyvelésre, bérszámfejtésre szerződött ügyfeleink számára folyamatosan nyújtunk adóoptimalizáló szolgáltatást, mely segítségével adóit, járulékait csökkentve hatékonyságát növelheti, sokkal több adózott jövedelemre tehet szert és így gazdasági stabilitását megőrizheti, illetve növelheti. Az adóoptimalizálás nem adócsalás, így érdemes a lehető legjobb keretek közti legális adózási módot megkeresni.
E szolgáltatás részükre bizonyos keretek között INGYENES!
Vállaljuk olyan gazdálkodók adóoptimalizálását is, akik tevékenységük során piacvesztést szenvedtek és szeretnék felfejleszteni újra vállalkozásukat. E szolgáltatást adótanácsadással és adótervezési szolgáltatásunkkal együtt nyújtjuk.
Adóoptimalizáló szolgáltatásunk természetesen egyéb esetben is igénybe vehető velünk szerződésben nem állók számára is.

E szolgáltatás díjait külön megállapodás alapján számítjuk.

 

Ellenőrzés

Irodánk az általa nyújtott szolgáltatások terén vállalja nem szerződött gazdálkodók könyvelésének, bérszámfejtésének felülellenőrzését, állandó szakmai követését és az ezzel kapcsolatos adótanácsadást, adótervezést, adóoptimalizálást akár kiszállás keretében is.

E szolgáltatás díjait külön megállapodás alapján számítjuk.

Hatósági ügyintézés

E szolgáltatásunk keretében vállaljuk ügyfeleink számára a hatóságok felé irányuló levelek, észrevételek, fellebbezések elkészítését is, melyek szakszerű háttere elkerülhetetlen a siker elérése érdekében. Ezzel a szolgáltatásunkkal ez idáig jelentős eredményeket értünk el.
E szolgáltatásunkat nem szerződött partnerek részére is nyújtjuk.

Ennek díjait külön megállapodás alapján számítjuk.

 

Képviselet

Vállaljuk a hatóságok előtti szakmai képviseletet adóellenőrzések alkalmával.

Ennek díjait külön megállapodás alapján számítjuk.

 

Könyvvizsgálat

Vállalkozásunk magas szaktudású, a szakmai életben több fórumon megjelenő és folyamatosan jelen lévő könyvvizsgálókkal működik együtt, akik személyisége illeszkedik az általunk képviselthez és versenyképes árakon magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak.

E szolgáltatásra közvetítői díjat nem számolunk fel. A könyvvizsgálat díját a könyvvizsgálóval kötött szerződés határozza meg.

 

Jogi tanácsadás

Vállalkozásunk ügyfelei számára segít a legjobb jogi szolgáltatás igénybevételére is, lehetőség szerint az adott kérdéskörre szakosodott ügyvéd vagy jogász közvetítésével.

E szolgáltatásra közvetítői díjat nem számolunk fel. A szolgáltatás díját az ügyvéddel/jogásszal történő megállapodás határozza meg.