Rólunk

Sokat gondolkodtam azon, mit írjak a bemutatkozó részbe… olyat, ami rövid, lényegre törő, de érdekes is és valóban rólam szól. Hiszen egy embert nem csak a szakmai oldala jellemez! Egy ember ennél sokkal több! Ezért úgy gondoltam, hogy egy másik oldalamat is bemutatom néhány szóban.

A szakmai felkészültség természetesen sarkalatos pontja a minőségi szolgáltatásnyújtásnak és mivel erről szól ez a munka, elkerülhetetlen ennek rövid részletezése is. Mint sokan mások, én is begyűjtöttem jó néhány képzettséget. Az ország egyik legjobb hírű főiskoláján, a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szereztem közgazdász diplomát és mérlegképes könyvelői szakképesítést. Ezt követően elvégeztem egy angol nyelvtanári szakot is, így könnyen ötvözhető az üzleti nyelv használata és annak oktatása is. Később adótanácsadói, majd társadalombiztosítási ügyintézői képesítést szereztem és végül eljutottam az adózás jelenleg elérhető legfelsőbb szintjéig, az okleveles adószakértői képesítés megszerzéséig.

Rengeteg szakképesítés… folyamatos, életen át tartó tanulás… Ez mind jellemző erre a szakmára és így rám is… de ez még nem jelenti automatikusan azt, hogy az ember minőségi szolgáltatást tud nyújtani. Hiszen az elméleti tudás gyakorlat nélkül nem sokat ér. De tapasztalatot is szereztem… bőven! Kezdetben gazdasági tanácsadóként dolgoztam, majd egy könyvelőirodába kerültem szakmai vezetőként. Gyorsan rájöttem, hogy a tudásom és képességeim többek annál, minthogy másnak „kaparjam ki a gesztenyét”. Ezen felbuzdulva 2005-ben alapítottam egy saját könyvelő irodát. Ez lett aztán az igazi tapasztalat!!!… minden egy helyen… minden egy kézben… rengeteg szakterületen tevékenykedő ügyfelek, számos vállalkozási forma, folyamatosan változó jogszabályok! Ez maga a kánaán… – legalábbis nekem, mert én élvezek új dolgokat megtanulni, segíteni másoknak a tanácsaimmal és valóban EGYÜTT dolgozni az ügyfelekkel úgy, hogy azonosulni tudok velük, a céljaikkal, a problémáikkal és ez az azonosulás óriási bizalmat tud kialakítani az ügyfélkapcsolatban. Hiszen szó szerint a szívemen viselem minden egyes ügyfél sorsát és bizonyos kereteken belül bármikor rendelkezésre állok azért, hogy segíthessek.

Úgy gondolom, hogy ez a lelkület az, ami megkülönböztet nagyon sok könyvelő- és adótanácsadó irodától. Hiszen az ügyfél itt nem csak szakmai tanácsokat kap, hanem érzi is, hogy egymásért vagyunk, és bármikor számíthat a segítségre. Itt tisztelet illeti nem csak ügyfélként, hanem EMBERKÉNT is a partnerünket!