Bemutatkozás

Sokat gondolkodtam azon, mit írjak a bemutatkozó részbe… olyat, ami rövid, lényegre törő, de érdekes is és valóban rólam szól. Hiszen egy embert nem csak a szakmai oldala jellemez! Egy ember ennél sokkal több! Ezért úgy gondoltam, hogy egy másik oldalamat is bemutatom néhány szóban.

A szakmai felkészültség természetesen sarkalatos pontja a minőségi szolgáltatásnyújtásnak és mivel erről szól ez a munka, elkerülhetetlen ennek rövid részletezése is. Mint sokan mások, én is begyűjtöttem jó néhány képzettséget. Az ország egyik legjobb hírű főiskoláján, a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szereztem 2002-ben közgazdász diplomát és mérlegképes könyvelői szakképesítést. Ezt követően elvégeztem egy angol nyelvtanári szakot is, így könnyen ötvözhető az üzleti nyelv használata a munkám során. Később adótanácsadói, majd társadalombiztosítási ügyintézői képesítést szereztem és végül eljutottam az adózás jelenleg elérhető legfelsőbb szintjéig, az okleveles adószakértői képesítés megszerzéséig.

A napi tevékenységem mellett televíziós és rádiós szereplésekkel, adószakmai vizsgákon bizottsági tagként és vizsgaelnökként segítem és felügyelem a vizsgázókat, időnként konzulensi feladatokat is vállalok a szakdolgozataik elkészítése során.

Rengeteg szakmai előadást, konferenciát és oktatást tartottam az elmúlt években mind kollégáknak, mind pedig különböző gazdasági tevékenységet végző magánszemélyeknek és cégeknek – magánszálláshely-szolgáltatási, illetve az ingatlan bérbeadási tevékenységgel valamint egyszeres könyvviteli módszerekkel kapcsolatban. Az elmúlt közel tíz évben cikkekkel, bejegyzésekkel és adótanácsadói szolgáltatással is támogattam azokat, akiknek erre szükségük volt. 2017-ben megjelent egy hiánypótló szakkönyvem a pénztárkönyvi és a naplófőkönyvi könyveléssel kapcsolatban, amelyet nem csak a szakmánkban, hanem rengeteg magánszemély által végzett tevékenység során is használni lehet (illetve bizonyos esetekben kötelező a használatuk).

Rengeteg szakképesítés… folyamatos, életen át tartó tanulás… Ez mind jellemző erre a szakmára és így rám is… de ez még nem jelenti automatikusan azt, hogy az ember minőségi szolgáltatást tud nyújtani. Hiszen az elméleti tudás gyakorlat nélkül nem sokat ér. Viszont az általam szerzett tapasztalatok által rengeteg irányból látom és ismerem a szakmát (előadóként és részvevőként, vizsgáztatóként és vizsgázóként, szakmai irányítóként, tanácsadóként, könyvelőként, oktatóként egyaránt). Ez a globális látásmód hozzájárul ahhoz, hogy megfelelően ismerjem a szakmát és a tevékenységem minőségi módon tudjam végezni. A minőséghez hozzátartozik az is, hogy ne felejtsük el, hogy nem lehet mindent tudni és ismerni. Nem szabad olyan területekre „evezni”, amelyeken nincs megfelelő tudásunk és tapasztalatunk.

Emiatt szükségesnek láttam, hogy a bérszámfejtési és munkaügyi területen olyan szakember szolgáltatásait vegyem igénybe, aki a saját szakterületén elismert szakértő, kiemelkedő tudású és hozzám hasonló szemléletmóddal végzi a saját tevékenységét.

Nagyon fontosnak tartom azt, hogy az ügyfelekkel történő kapcsolattartás zökkenőmentes legyen, közvetlenül ismerjük minden ügyfelünk tevékenységét és így segítséget tudjunk nyújtani nekik tanácsainkkal akkor is, amikor úgy látjuk, hogy lehetne optimálisabban is adózniuk. Amennyiben Önnek is segíthetünk, keressen bizalommal!