Szolgáltatásaink

Adótanácsadás

Az adózással kapcsolatos tanácsadásunk kizárólag telefonon, illetve on-line videóhívás formájában érhető el előre egyeztetett időpontban.
A tanácsadás díja 45 ezer Ft+áfa megkezdett óránként, illetve 28 ezer Ft+áfa, amennyiben a tanácsadás nem több, mint 30 perc.

Könyvelés

Könyvelési tapasztalatunk széles körű. Számos gazdálkodó és egyéb szervezet könyvelésében van tapasztalatunk: kft-k, bt-k, egyéni vállalkozók, ügyvédi irodák és adószámos magánszemélyek körében egyaránt. Könyvviteli szolgáltatásunk a többi szolgáltatásunkhoz hasonlóan magas színvonalú, minden esetben felelősségteljes.

Könyvelési szolgáltatást jelenleg korlátozottan vállalunk. Speciális szakterületünk a magánszálláshely-szolgáltatással, illetve ingatlan bérbeadással foglalkozók adózása és könyvelése.

Könyvelési díjaink minden esetben egyedi elbírálás alapján kerülnek megállapításra.

Tájékoztatásul néhány esetben az alábbi kiindulási díjakkal kell számolni:

  • Magánszálláshely-szolgáltatási tevékenységet

    végző magánszemélyek könyvelését lakásonként, havi szinten 45 ezer Ft+áfa összegtől vállaljuk;

  • Ingatlan-bérbeadási tevékenységet

    folytató magánszemélyek könyvelését lakásonként havi 20 ezer Ft+áfa összegtől vállaljuk;

  • Gazdasági társaságok könyvelésének alapdíja:

    havi 40 ezer Ft+áfa.

Bérszámfejtés, TB ügyintézés

A bérszámfejtési és bizonyos társadalombiztosítási ügyintézési területen szerzett nagyfokú és sokrétű szakmai ismerettel ügyfeleink számára magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani, melynek díja egyedi megállapodás alapján kerül kiszámításra. Ezen a szakterületen kolléganőnk, Szörényi Mariann kolléganőnk végzi a feladatokat.

Adóbevallás készítés

A magánszemélyeknek minden év május 20-ig kell teljesíteniük az előző évre vonatkozó személyi jövedelemadó bevallásukat.
A személyi jövedelemadó bevallás elkészítését 20 ezer Ft + áfa/darab alapdíjon vállaljuk, de az összeg ez esetben is egyedi elbírálás, előzetes egyeztetés alapján kerül megállapításra.

Az elmaradt bevallásokat, a határidő lejárta után is elkészítjük.